Ilyen az, amikor a közszolgálati tévé jól megszorongatja Orbán Viktort egy spontán kérdés erejéig

Média
2015 március 23., 15:56
comments 91

orban_mtv

- Jó napot kívánok, miniszterelnök úr!

- szólítja meg a frissen megújult közszolgálati televízió riportere Orbán Viktort és a társaságában lévő élő médiaelhárító pajzsot, Havasi Bertalant egy lépcső aljában. Majd jön a fogós kérdés:

- Miniszterelnök úr! Igaz-e az, hogy a Fidesz egy megoldási javaslaton, törvényjavaslaton dolgozik-gondolkodik a brókerbotrány károsultjainak megsegítésére?

(Mit ad isten, pont igaz! 1 perc 45 másodperces spontán válasz, gonosz brókerek visszaéltek a hatalmukkal, de majd Rogán odabasz.)

- Miniszterelnök úr, hogy látja, ez a vagyonalap mikorra állhat fel?

(1 perces spontán válasz, gonosz brókerek visszaéltek a hatalmukkal, de majd Rogán odabasz.)

- Köszönöm szépen, viszontlátásra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.