94 milliót kaptak az 1 százalékokból, de semmit sem csináltak

gazdaság
2015 március 24., 05:14
comments 36

Három év alatt 94 milliót szedtek össze az szja 1 százalékos felajánlásokból, de érdemi munkát nem végzett az Országos Állatmentő Alapítvány, írja a HVG. Honlapjuk elsőként jön fel, ha valaki állatos egyszázalékos alapítványt keres. Az állítólag Állatmentőknek menhelyük nem volt, adománytápokat osztottak, telefonon elérhetetlenek, mobiljuk egyszerűen nincsen. Az alapítvány vezetője két másik, hasonlóan 1 százalékot gyűjtő szervezetben is benne van, egy gyermekmentősben és egy daganatos gyerek gyógyítását támogatóban. Mindkettő ellen nyomoz a Nav. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt