Szomszédviszályt rendezett le a TEK

bűnügy
2015 március 27., 05:30
comments 76

K. Sándornál csütörtök délelőtt szakadt el a cérna: összeveszett szomszédjával, akinek udvarába köveket hajított és betörte az autója egyik üvegét. A szomszéd rendőrt hívott, de Sándor ekkora már teljesen használhatatlan volt és késsel fenyegette meg a kiérkező járőröket, majd bezárkózott a házába.

s0156183_0

Az 57 éves férfit a helyi rendőrök és a közben megérkezett TEK emberei próbálták megnyugtatni, de a házából így sem akart kijönni. Mielőtt a TEK behatolt volna, Sándor kirontott a házból és késsel a kezében próbált a rendőrökre rontani, akik elfogták. Sándort kórházba vitték.

s0886456

s0966489

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.