Pont ott győzte le a szélvihar a magyar zászlót, ahol arra a legkevésbé számítottunk

időjárás
2015 március 28., 13:55

Az Istenhegyi út aljánál lévő turulszobornál rontott rá a vihar a lobogóra.
turulzaszlo2

A zászlórúd tartórésze adta meg magát a tombolásnak.

turulzaszlo

A szobrot állító XII. kerület lobogója tartja magát a szélsőséges támadásban. A turul - amiről például azt is érdemes tudni, hogy egyebek között "a Földanya energiaközpontjainak őrző-védő szellemisége", de a második világháborús emlékműre nem ezért került, hanem egészen más miatt, viszont az időjárás és a védőszárnyai kapcsolatáról is született már vers - is épségben van, viszont ebben a szélben nem ajánlatos megpróbálkoznia a repüléssel.

turulzaszlo3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.