Pont ott győzte le a szélvihar a magyar zászlót, ahol arra a legkevésbé számítottunk

időjárás
2015 március 28., 13:55
comments 49

Az Istenhegyi út aljánál lévő turulszobornál rontott rá a vihar a lobogóra.
turulzaszlo2

A zászlórúd tartórésze adta meg magát a tombolásnak.

turulzaszlo

A szobrot állító XII. kerület lobogója tartja magát a szélsőséges támadásban. A turul - amiről például azt is érdemes tudni, hogy egyebek között "a Földanya energiaközpontjainak őrző-védő szellemisége", de a második világháborús emlékműre nem ezért került, hanem egészen más miatt, viszont az időjárás és a védőszárnyai kapcsolatáról is született már vers - is épségben van, viszont ebben a szélben nem ajánlatos megpróbálkoznia a repüléssel.

turulzaszlo3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt