Katolikus pappal találta ágyban feleségét a jókai férfi

vallás
2015 március 29., 08:56
comments 353

Jóka egy magyar többségű szlovákiai falu a galántai járásban. A helyi katolikus templomban egy 35 éves ápolónő az orgonista, és a nő egyre közelebb került a helyi paphoz. Egy nap az ápolónő férje rosszullét miatt a szokásosnál hamarabb ért haza a munkahelyéről, otthon pedig szex közben találta feleségét és a papot.

A helyiek megrökönyödtek az eseten, bár sokan nem hisznek a férj beszámolójának. Azért az orgonista ápolónőt kizárták a helyi gyülekezetből, a pap pedig egyelőre nem tart miséket a faluban.

A pap szerint semmi nem történt közte és a kántornő között, egyszerűen csak jó a viszonyuk.

A helyi gyülekezet megosztott, a helyzet tisztázása a polgármesternek sem sikerült, ezért a napokban a faluba utazik Ján Orosch, nagyszombati érsek is, hátha az ő közbenjárásával sikerült lezárni a botrányt. (Parameter.sk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.