Tarlóst nem érdekli, ha a Közgép nyer

POLITIKA
2015 március 30., 9:35
comments 37

A fejlesztési pénzekről, a vasárnapi boltbezárásról, Simicska Lajosról és az Orbán Viktort ért ügynökvádról beszélt az ATV-nek adott interjújában Tarlós István főpolgármester, aki jó szokása szerint elszórt pár bon mot-t. Az elsőt egyből a fejlesztési pénzek témájában.

„Leültünk Lázár Jánossal ebédelni. Én soha nem haradugtam rá, hiszen a gyerekemmel egyidős” – mondta arról, hogy egy ideig úgy nézett ki, hogy Budapest egy fillér uniós fejlesztési pénzt sem kap, de végül mégis. Ez szerinte a miniszterelnök, Lázár János, Seszták Miklós és jómaga együttműködésének eredménye.

A vasárnapi boltbezárásról azt mondta, hogy gyakorló keresztényként szerinte is pihenni kéne vasárnap, de akkor, amikor

„amúgy is hangulati feszültségek vannak az országban”,

hagyni kellett volna ezt.

A Simicska-Orbán háborúról két meglátása is volt. Egyrészt szerinte Simicska az ügynökgyanú felemlegetésével "túllépte azt a határt, ami bármilyen veszekedésben elfogadható". Amúgy ő nem is igazán hiszi, hogy Orbán besúgó lett volna.

Másrészt viszont azon igyekszik, "hogy olyan kapukat ne csukjanak be, amiket nem szabad becsukni", magyarán, nem szeretné, ha most politikai okokból nem nyerhetne a Közgép.

„Engem nem érdekel, ha Simicska cége nyer, ha ő a legjobb, akkor nyerjen” – mondta.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt