Mi hiányzik még Felcsútról? Csónakázótó már nem sokáig

Futballakadémia megvan, stadion van, középiskola van, kisvasút lesz nemsokára, ami elvisz az akadémia által üzemeltetett alcsútdobozi arborétumba, ott van az akadémia sporthotelje is. És sokáig már nem kell várni arra sem, hogy csónakázótó is legyen a miniszterelnök szívéhez legközelebb álló, a miniszterelnök barátja által vezetett településen.

Az Átlátszó szerint a 2011-ben felújított vasútállomás mellett lesz a tó, télen korcsolyázni is lehet majd rajta. A beruházást már régóta tervezik, a záportározót, ahol megvalósul a fejlesztés, 2001-ben az első Orbán-kormány az Átlátszó szerint vitatható módon segítette 2,7 milliárd forinttal.

A német közszolgálati tévé, a ZDF múlt héten forgattak Felcsúton, nekik mesélt dr. Sisa András, a helyi jegyző a tervezett fejlesztésről. Hogy mennyibe kerül majd, azt egyelőre nem tudni. De nem a pénz hiánya fogjas megakadályozni, az biztos. Sípályára egyelőre még várni kell.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.