Rendőrségi autósüldözésben meghalt a szívátültetett fiú, akitől meg akarták tagadni a műtétet, mert bűnöző

bűnügy
2015 április 02., 11:20
comments 249

Az atlantai Anthony Stokes két éve, 15 évesen szorult szívátültetésre. Hat, maximum kilenc hónapja lett volna szívelégteleneség miatt, az orvosi bizottság viszont megtagadta tőle az új szívet, mert ennyi idősen már bűnöző volt. Végül egy atlantai szervezet kijárta neki a műtétet, Anthony pedig megfogadta, hogy megjavul.

anthonystokes

Most azzal került be a hírekbe, hogy ellopott egy autót, majd fegyverrel betört egy idős nő házába, akire rá is lőtt, aztán a lopott autóval menekülni kezdett. A rendőrök üldözték, a fiú elütött egy 33 éves járókelőt is, végül egy oszlop állította meg az ámokfutását. A balesetben Anthony Stokes olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása után meghalt. (washingtontimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.