Olyan dolgokat tudtunk meg a régi Fradi-sasról, amit nem akartunk megtudni

2015 április 4., szombat 7:29
111

A Blikk mélyére ásott a Ferencvárosban dúló kabalaállat háborúnak. Arról van szó, hogy majdnem húsz év után Kubatovék kiadták a Fradi-sas újtát, és lecserélték egy csirkének kinéző európaibbra, mozgékonyabbra.

A régi sas. Fotó: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül

A lapnak a Fraditól azt szivárogtatták ki, a sasmaszk tulajdonosa, Nagy Imre haknizott a kabalaállattal, volt, hogy 20 ezer forintért, plusz üzemanyagköltségért vállalt el fellépéseket. Állítólag még születésnapokra és esküvőkre is elment Fradi-sasként. De még azt is megtudta róla a Blikk, hogy a Fradi hazai meccseire 40-50 ezer forintos VIP-jegyeket kapott. (Próbáltam megnézni, hogy tényleg elkérnek-e 50 ezer forintot egy magyar bajnokiért a Fradi új stadionjában, de a VIP-jegyekről külön kell érdeklődni a honlapon, szóval simán lehet.) És végül: a sasnak öltözött Nagy Imre társaival még az öltözők környékére is bejutott.

Nagy szerint csak egyszer fordult elő, hogy az öregfiúk összedobtak neki 20 ezer forintot, de pénzt a Fraditól soha nem kért. Három karszalagot viszont igen magának és két társának.

Ami a legmegrázóbb: tényleg volt igény arra, hogy születésnapokon és esküvőkön jelenjen meg a jelmezben.

Végül ne hagyjuk ki az új Kubatov-sast sem, azzal sem lehet betelni.

fradisas

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt