Olyan dolgokat tudtunk meg a régi Fradi-sasról, amit nem akartunk megtudni

futball
2015 április 04., 07:29

A Blikk mélyére ásott a Ferencvárosban dúló kabalaállat háborúnak. Arról van szó, hogy majdnem húsz év után Kubatovék kiadták a Fradi-sas újtát, és lecserélték egy csirkének kinéző európaibbra, mozgékonyabbra.

photo_camera A régi sas. Fotó: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül

A lapnak a Fraditól azt szivárogtatták ki, a sasmaszk tulajdonosa, Nagy Imre haknizott a kabalaállattal, volt, hogy 20 ezer forintért, plusz üzemanyagköltségért vállalt el fellépéseket. Állítólag még születésnapokra és esküvőkre is elment Fradi-sasként. De még azt is megtudta róla a Blikk, hogy a Fradi hazai meccseire 40-50 ezer forintos VIP-jegyeket kapott. (Próbáltam megnézni, hogy tényleg elkérnek-e 50 ezer forintot egy magyar bajnokiért a Fradi új stadionjában, de a VIP-jegyekről külön kell érdeklődni a honlapon, szóval simán lehet.) És végül: a sasnak öltözött Nagy Imre társaival még az öltözők környékére is bejutott.

Nagy szerint csak egyszer fordult elő, hogy az öregfiúk összedobtak neki 20 ezer forintot, de pénzt a Fraditól soha nem kért. Három karszalagot viszont igen magának és két társának.

Ami a legmegrázóbb: tényleg volt igény arra, hogy születésnapokon és esküvőkön jelenjen meg a jelmezben.

Végül ne hagyjuk ki az új Kubatov-sast sem, azzal sem lehet betelni.

fradisas

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.