Ennél közszolgálatibb már nem lesz: itt az állami horoszkóp

életmód
2015 április 06., 10:14

Ez egy csoda!!!!!!!!

Szóval van napi és heti horoszkóp a hirado.hu-n, nem tudom mióta, velem most jött szembe a Tumblr-en. Pénteki az utolsó, biztos nem látták előre, hogy mi lesz húsvétkor (badumtss).

Nekem két dolgot írnak:

"A pénzügyekben szerencsés lesz, bátran kockáztathat, kölcsönt csak annak adjon, akiről biztosan tudja, hogy bármi adódik, van miből visszaadnia. A szerelemben viszont legyen óvatos."

illetve

"Szeretné az irányítást a kezébe venni, hogy mindent egyedül oldhasson meg. Sajnos az elképzelése nem reális, mert ezeket a feladatokat csak csapatmunkával lehet biztonságosan, határidőre elkészíteni. Makacsul ragaszkodik a saját elképzeléséhez, és meg van győződve a saját igazáról, ám ezzel csak olajat önt a tűzre. Engedjen inkább, mert a vita nem hiányzik senkinek!"

Remélem lehet majd ilyen emelt díjas számra is betelefonálni egy ponton, jót beszélgetni egy nemzeti tisztánlátóval, vagy ilyesmi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.