Lepofozta a bulimenekültet a tokodi buliparancsnok

bűnügy
2015 április 09., 15:36
comments 58

Egy 34 éves tokodi férfi születésnapi italozást tartott tavaly szeptember 4-én Tokodon, ahova meghívta a későbbi sértettet is. A társaság először az egyik kávézóban szórakozott, majd az esti órákban a közeli élelmiszerbolthoz indultak bort venni. Ekkor a későbbi sértett úgy döntött, inkább hazamegy, ezért társait otthagyta a bolt előtt, de nem szólt nekik.

Nem kellett volna ezt tennie.

Az ünnepelt buliparancsnok ugyanis nagyon felháborodott ezen, elkérte az ismerőse kerékpárját és nyomban a sértett után indult. Amikor utolérte, két pofont adott neki, a kerítéshez lökte, aljas gazembernek nevezte, és

közölte, hogy ezt a sunyiságáért kapta.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt vádat emelt ellene. A megyei főügyészség közleménye szerint a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. "A férfi nyílt utcán tanúsított kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. Az elkövető beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését."

(Tokodon egyébként nagyon kemény dolgok történnek néha.)

(Kemma.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.