A héten megtörtént Magyarország legfontosabb diplomáciai találkozója

ünnep
2015 április 12., 08:00
comments 118

Súlyos mulasztást kell pótolnom, de mentségemre szóljon, a teljes hazai média mellett elment a Hét Legfontosabb Híre, a Nagy Szappanopera-találkozó mellett.

Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete kedden nem mást látogatott meg, mint a Fidesz egyik legkedvencebb bizniszművészét, Havasi Balázst, Magyarország legfontosabb zongoristáját.

photo_camera Fotó: HAVASI (így, csupa nagybetűvel) / Facebook

Havasit a jelek szerint annyira meghatotta a találkozó, hogy azon melegében lezsíroztak egy nagy utazást, mert azt írta: „Megtiszteltetés, hogy a nézők között üdvözölhettük Ms Colleen Bellt, az Amerikai Egyesült Államok nagykövetét is. Ezúton hivatalosan is bejelentjük, hogy 2015. október 26-án a HAVASI Symphonic New York-ban áll színpadra a Carnegie Hall nagytermében.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt