Szokott ön nyugtatót szedni?

életmód
2015 április 12., 06:49
comments 97

Az ELTE Pszichológiai Intézete szeretne egy kicsit többet tudni arról, hogy milyen nyugtatókat és altatókat használnak a magyarok. Készítettek erről egy kérdőívet, és sokat segít nekik, ha kitölti. A dolog hasonlít egy kicsit a Global Drug Surveyhez, csak lényegesen rövidebb. A kutatók olyasmire kíváncsiak, hogy mennyi gyógyszert szednek itthon az emberek, orvostól, vagy máshonnan szerzik-e be őket, meg ehhez hasonló dolgok. A kérdőív anonim, szóval az egyes válaszadókat nem lehet azonosítani. Az eredményekből statisztika készül, az eredményeket itt a 444-en is lehet majd olvasni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.