A sülő szalonna illata vezette a rendőröket a hústolvajokhoz

külföld
2015 április 13., 08:13
comments 14

Damian Barry Lewis bedrogozva lopott fagyasztott disznóhúst az ausztráliai Hervey Bayben egy tinédzserrel. Mikor egy fészeren másztak át, az épület tulajdonosa rájuk kiáltott. Lewis ekkor fiatal tettestársára mutatott, aki a kezében szalonnákkal és kolbászokkal futkározott körbe-körbe, és azt mondta, a tinédzser volt a felbujtó. Ezután elfutottak. A rendőrök a nyomaikat követve lakott területre jutottak, majd megcsapta orrukat a sülő szalonna illata, ami egyenesen a tolvajok verandájára vezette őket. (FraserCoastChronicle)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.