Nincs bekapcsolva a gólvonal-technológia a Fradi-stadionban, mert túl drága

sport
2015 április 13., 08:08
comments 111

A Csakfoci.hu értesülései szerint azért nem láthattuk a FradiÚjpest-rangadó egyik vitatott jeleneténél a gólvonal-technológiát, mert az egyszerűen nem volt bekapcsolva a vadonatúj stadionban. Mert drága. De azért korábban drágán telepítették.

A technika üzemeltetése meccsenként másfélmillió forint.

GoalLine

A Fradi egy góllal ment, amikor az újpesti csatár, Kim Ojó fejelt Dibusz Dénes kapujára. A kapus nagy bravúrral kikotorta a labdát, a kontrából született a Fradi második gólja és az újpesti piros lap. A visszajátszás alapján még a gólvonal előtt kapott bele a ferencvárosi kapus, és az újpestiek sem reklamáltak, de minden bizonnyal visszajátszották volna a szituációt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt