Nincs bekapcsolva a gólvonal-technológia a Fradi-stadionban, mert túl drága

sport
2015 április 13., 08:08
comments 111

A Csakfoci.hu értesülései szerint azért nem láthattuk a FradiÚjpest-rangadó egyik vitatott jeleneténél a gólvonal-technológiát, mert az egyszerűen nem volt bekapcsolva a vadonatúj stadionban. Mert drága. De azért korábban drágán telepítették.

A technika üzemeltetése meccsenként másfélmillió forint.

GoalLine

A Fradi egy góllal ment, amikor az újpesti csatár, Kim Ojó fejelt Dibusz Dénes kapujára. A kapus nagy bravúrral kikotorta a labdát, a kontrából született a Fradi második gólja és az újpesti piros lap. A visszajátszás alapján még a gólvonal előtt kapott bele a ferencvárosi kapus, és az újpestiek sem reklamáltak, de minden bizonnyal visszajátszották volna a szituációt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.