Megverték az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden

media
2015 április 14., 07:35
comments 1120

Az M1 hírcsatorna kedden reggel közölte, hogy

„a munkája miatt megtámadták és bántalmazták az M1 egyik műsorvezetőjét.”

Az M1 szerint Borsa Miklós bemondót Balatonfüreden támadták meg. Előbb megkérdezték tőle, hogy tényleg ő mondja-e a híreket, majd neki rontottak és ütni kezdték. Eközben azt ordították, hogy

„most hazudj!”

borsa_miklos_1

Borsa Miklós a történtekhez képest jól van, de egyelőre nincsen olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthon lábadozik. Az MTVA megdöbbenéssel fogadta a hírt, hogy bárkit munkája miatt fizikai bántalmazás érhet. Az MTVA kijelentette, hogy Borsa Miklós nem kíván nyilatkozni, ezért kérik a sajtó képviselőit, hogy a híradóst felépüléséig ne zavarják. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.