KGBéla időt húz

bűnügy
2015 április 15., 21:42

Kovács Béla csütörtökön nem megy el arra a tárgyalásra, amelyen az Európai Parlament jogi szakbizottsága előtt kellene megvédenie magát az ellene felhozott vádakkal szemben.

Kovácsot, akiről az Index írta meg, hogy gyanúsan szoros kapcsolata van gyanús orosz elemekkel, még tavaly árilisban jelentette fel a a magyar Alkotmányvédelmi Hivatal, ám ahhoz, hogy lépni is tudjanak, meg kellene szűnnie Kovács mentelmi jogának. Ő maga nem mondott le róla, így az EP-nek kellene azt megvonnia tőle, ám erre 12 hónap alatt is képtelenek voltak. Állítólag azért, mert szerintük hiányosak a magyar hatóságok által átadott dokumentumok.

A szabályzat szerint a Jobbik politikusa egyszer kérheti meghallgatása halasztását, a következő időpontban már muszáj megjelennie. Az Index úgy értesült, a második próbálkozást május 6-ra tűzték ki.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.