Most már biztos, hogy a Jobbik lenyomta a Fideszt Tapolcán

POLITIKA
2015 április 16., 14:42
comments 337

Ezt nyilatkozta az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője az MTI-nek, miután megszámolták a szavazatokat abban a szavazókörben (a 6-osban), amiben bevárták a külföldön leadott szavazatokat.

A fideszes Fenyvesi Zoltán tehát rontott, mivel csak 150 szavazat érkezett ár a 6-os körzetben, míg Rig Lajosra 254. A baloldali jelölt, Pad Ferenc most 118 szavazatot gyűjtött.

Ughy Jenőné elmondta, hogy a választási bizottság határozata alapján a mandátumot 10 608 szavazattal Rig Lajos (Jobbik) kapta, Fenyvesi Zoltán 10 243 szavazattal lett a második, Pad Ferenc 7 830-at kapott.

photo_camera Rig Lajos, a Jobbik tapolcai országgyűlési képviselőjelöltje (k) érkezik sajtótájékoztatójára, mellette jobbra és Szabó Gábor pártigazgató Tapolcán 2015. április 12-én. Ezen a napon tartották a tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választást Veszprém megye 3-as választókerületében. Az adatok 99,13 százalékos feldolgozottsága alapján Rig Lajos kapta a legtöbb szavazatot. (Fotó: Varga György)

A választási iroda vezetője elmondta, hogy a vasárnapi időközi választás eredménye a külképviseleteken és az átjelentkezéssel szavazók voksaival együtt ma vált véglegessé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.