Toller László balesetére hivatkozva kap 12 milliós luxusautót a fideszes Páva Zsolt

politika
2015 április 18., 16:29
comments 371

Fullextrás Volvót kap Páva Zsolt fideszes polgármester. Sajtósa azt mondta, azért kap ilyen drága autót, mert a Volvo nagyon biztonságos autó, márpedig ez a fő. A sajtós emlékeztetett arra is, hogy Toller László korábbi pécsi polgármester 2006-ban súlyos autóbalesetet szenvedett, majd 4 évnyi éber kóma után 2010-ben halt meg a szigetvári kórházban. Ennek megismétlődését pedig senki nem akarhatja, ezért kell a Volvo.

A RTL Híradó riportja szerint a város két alpolgármestere is új autókat kap. de azok a kocsik csak 6-6 millióba kerülnek. A teljes beszerzés ára így 24 millió, ez pedig azért jó, mert 25 milliós értékhatár felett már nyílt pályázatot kellene kiírni az autókra, amin már bárki indulhatna. Ha pedig bárki indulhatna, akkor nem biztos, hogy attól a cégtől tudná venni az önkormányzat az autókat, amelyiktől most veszi, és mit ad isten, az a cég egy korábbi fideszes képviselőé.

A helyi LMP szerint hibás döntés ilyen autókat venni, mikor város azon takarékoskodik, hogy újak helyett használt buszokat vesz a helyi tömegközlekedéshez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.