Titkos náci világtalálkozót tartottak egy londoni luxushotelban

külföld
2015 április 19., 18:59
comments 508

Több mint száz, többek között az Egyesült Államokból, Kanadából, Spanyolországból és Nagy-Britanniából érkezett részvevővel tartottak egy titkos holokauszttagadó / náci konferenciát egy előkelő londoni hotelban, a Grosvernor Hotelban, derül ki a Daily Mail beépülős riportjából.

grosvernor

A fő szónok a spanyol, magát nemzetiszocialistának és Adolf Hitler nagy hívének mondó Pedro Varela volt. De ott volt az amerikai holokauszttagadó Mark Weber is – ő a cionista-zsidó világhatalom hátrányairól beszélt –, a Daily Mail csapata pedig lefotózott pár brit szélsőjobbos politikust is, egyikőjük pont egy Oswald Mosley könyvet szorongatott.

A beszédekben nem meglepő módon vegyesen szidták a zsidókat, feketéket és melegeket, a spanyol fasiszták nagy tapsot kaptak, a Charlie Hebdo mészárláson pedig nagyokat nevettek.

Nagy-Britanniában ezek szenzációs dolgok!

(Daily Mail, Haaretz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.