Kim Kardashian féltestvére miatt szívják véresre az ajkukat a lányok

életmód
2015 április 20., 20:54
comments 110

Kylie Jenner arról híres, hogy ő a Kardashian-nővérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A Kardasian-nővérek meg arról híresek, hogy szerepelnek egy valóságsóban, az egyikükkel, Kimmel él Kanye West, na meg arról, hogy gazdagok, és az apjuk, az azóta elhunyt Robert Kardashian menő ügyvéd volt. Ő védte OJ Simsont, mikor a színész-sportolót volt felesége és annak új párja meggyilkolásával vádolták. Ezt a tárgyalást nagyon durván közvetítette az amerikai média, és mikor végül OJ-t felmentették, sokan azt mondták, hogy ez jórészt Robert Kardashiannak köszönhető.

Valahol tehát itt gyökerezik az a hírnév is, ami rengeteg áttéttel eljutott Kylie Jennerig is. Jenner azonban nem elégszik meg ennyivel, hanem önállóan is le szeretne valamit tenni az asztalra, ezért megcsináltatta a száját. Ilyenre:

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Beszarás, mi?

Sok amerikai lány szerint nagyon is beszarás, ezért ők is ilyen ajkakat akarnak. Csak annyi a bökkenő, hogy az átlagos amerikai lányok féltestvérei nem Kanye Westtel járó valóságsóhősök, és az anyjuk volt férje nem OJ Simspont védő menő ügyvéd. De ami a legfontosabb: az átlagos amerikai lányok nem szereznek olyan könnyen pénzt plasztikai műtétre, mint Kylie Jenner.

Ők ezért olcsóbb, házi eszközökkel igyekeznek elérni a kívánt hatást: műanyagpalackokat és felespoharakat szívnak ki, hogy feldagadjanak az ajkaik.

Az eredmény (mi más is lenne?) rettenetes.

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.