Kim Kardashian féltestvére miatt szívják véresre az ajkukat a lányok

2015 április 20., hétfő 20:54
114

Kylie Jenner arról híres, hogy ő a Kardashian-nővérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A Kardasian-nővérek meg arról híresek, hogy szerepelnek egy valóságsóban, az egyikükkel, Kimmel él Kanye West, na meg arról, hogy gazdagok, és az apjuk, az azóta elhunyt Robert Kardashian menő ügyvéd volt. Ő védte OJ Simsont, mikor a színész-sportolót volt felesége és annak új párja meggyilkolásával vádolták. Ezt a tárgyalást nagyon durván közvetítette az amerikai média, és mikor végül OJ-t felmentették, sokan azt mondták, hogy ez jórészt Robert Kardashiannak köszönhető.

Valahol tehát itt gyökerezik az a hírnév is, ami rengeteg áttéttel eljutott Kylie Jennerig is. Jenner azonban nem elégszik meg ennyivel, hanem önállóan is le szeretne valamit tenni az asztalra, ezért megcsináltatta a száját. Ilyenre:

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Beszarás, mi?

Sok amerikai lány szerint nagyon is beszarás, ezért ők is ilyen ajkakat akarnak. Csak annyi a bökkenő, hogy az átlagos amerikai lányok féltestvérei nem Kanye Westtel járó valóságsóhősök, és az anyjuk volt férje nem OJ Simspont védő menő ügyvéd. De ami a legfontosabb: az átlagos amerikai lányok nem szereznek olyan könnyen pénzt plasztikai műtétre, mint Kylie Jenner.

Ők ezért olcsóbb, házi eszközökkel igyekeznek elérni a kívánt hatást: műanyagpalackokat és felespoharakat szívnak ki, hogy feldagadjanak az ajkaik.

Az eredmény (mi más is lenne?) rettenetes.

(via Mashable)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt