Kim Kardashian féltestvére miatt szívják véresre az ajkukat a lányok

Kylie Jenner arról híres, hogy ő a Kardashian-nővérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A Kardasian-nővérek meg arról híresek, hogy szerepelnek egy valóságsóban, az egyikükkel, Kimmel él Kanye West, na meg arról, hogy gazdagok, és az apjuk, az azóta elhunyt Robert Kardashian menő ügyvéd volt. Ő védte OJ Simsont, mikor a színész-sportolót volt felesége és annak új párja meggyilkolásával vádolták. Ezt a tárgyalást nagyon durván közvetítette az amerikai média, és mikor végül OJ-t felmentették, sokan azt mondták, hogy ez jórészt Robert Kardashiannak köszönhető.

Valahol tehát itt gyökerezik az a hírnév is, ami rengeteg áttéttel eljutott Kylie Jennerig is. Jenner azonban nem elégszik meg ennyivel, hanem önállóan is le szeretne valamit tenni az asztalra, ezért megcsináltatta a száját. Ilyenre:

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

// ]]>

Beszarás, mi?

Sok amerikai lány szerint nagyon is beszarás, ezért ők is ilyen ajkakat akarnak. Csak annyi a bökkenő, hogy az átlagos amerikai lányok féltestvérei nem Kanye Westtel járó valóságsóhősök, és az anyjuk volt férje nem OJ Simspont védő menő ügyvéd. De ami a legfontosabb: az átlagos amerikai lányok nem szereznek olyan könnyen pénzt plasztikai műtétre, mint Kylie Jenner.

Ők ezért olcsóbb, házi eszközökkel igyekeznek elérni a kívánt hatást: műanyagpalackokat és felespoharakat szívnak ki, hogy feldagadjanak az ajkaik.

Az eredmény (mi más is lenne?) rettenetes.

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

(via Mashable)

// ]]>