Lehet, hogy a Kun-Mediátor-ügy már egy MSZP-s, DK-s és jobbikos brókerbotrány???!!!

POLITIKA
2015 április 20., 10:43
comments 202

A mai parlamenti ülésen a jobbikos Lukács László György tett fel kérdést a karcagi Kun-Mediátor-ügyben: ki lehet a felelős, hogy ez a cég évekig gyűjthette zavartalanul a betéteket, és „hogy nem tűnt fel az évtizedes csalássorozat”, azt is említve, hogy a kormányban két karcagi miniszter is ül, Fazekas Sándor volt karcagi polgármester és Varga Mihály gazdasági miniszter.

Az Index azt írja, hogy erre válaszul a fideszes Tállai András, az NGM államtitkára azt mondta, „érdekes az ügy politikai háttere”, de szerinte Fazekasnak és Vargának sem volt ott befektetése vagy tudomása az ott folyó dolgokról.

De Tállai szerint van egy MSZP-s és egy jobbikos szál is.

  • Az MSZP-s szál: a cégnek kapcsolata lehetett az MSZP-vel, mert a párt 12 gyűlést is tartott a társaság éttermében.
  • A jobbikos szál: Lukács László György családjának ügyvédi irodája is ugyanoda van bejelentve, mint a Kun-Mediátor telephelye.

„Egy épületben végezték a tevékenységüket. Először ön tisztázza magát!”

– szólította fel Tállai Lukácsot, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba.

Aki ezt az Index közvetítése szerint meg is tette, és mint mondta: aljas rágalom, amit Tállai említett, mert a telephely egy nagy irodaház, ami a Táncsics körút 15. alatt van, és ugyanitt van egy önkormányzati iroda és egy bababolt is. Lukács azt mondta, Tállainak a bíróságon kell felelnie azért, hogy bűncselekménnyel vádolta őt, és megpróbálta úgy beállítani, mintha közös üzelmei lettek volna a Kun-Mediátorral.

Három nappal ezelőtt pedig Varga Mihály posztolt a Facebookra azt, hogy:

  • A DK-s szál: „Karcagon közismert tényként kezelik, hogy a 2002-es és 2006-os parlamenti választásokon Vadai Ágnes komoly segítséget kapott attól az üzleti csoporttól, amelynek a Kun-Mediátor is része.”

Tehát ha jól értem a Fideszt, akkor:

ez most már talán egy MSZP-s, DK-s és jobbikos brókerbotrány is lehet!

history ufo összeesküvés

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.