Lopják a magyar virtust Izlandon, lóhátról nyilazást oktató iskolát nyitnak a pofátlan szigetországban

sport
2015 április 21., 10:58

Az első ilyen intézmény jövő ősszel nyithat meg a 300 ezres lakosú szigeten. Tovább provokálva őseinket, mindezt ráadásul egy nő fogja vezetni, a világ egyik legismertebb lovasíjjásza, Pettra Engeländer lesz az intézmény igazgatója. Engelander nemrég járt Izlandon, hogy egy kurzust tartson a helyi nyilaskörrel együttműködve, ekkor bűvölték el teljesen az izlandi lovak. Ezután döntött úgy, hogy intézményt is nyit helyben.

Az izlandi hírügynökség szerint amúgy a lovasíjjászát egészen az ősi Mongóliáig megy vissza, és borzasztó nehéz sport, tökéletes bizalomra épül ló és lovasa között. (Grapevine)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.