Egymásra akadt a srác és a lány Tinderen, majd rájöttek, hogy testvérek, csak sok éve nem látták egymást

tech
2015 április 23., 13:31
comments 66

A 24 éves Erik de Vries és a 22 éves Josephine Egberts a közelben lévő emberek felkutatására kitalált villámrandevú-alkalmazás, a Tinder segítségével nézelődött éppen, amikor egymásra akadtak. Elkezdtek flörtölni, napokon át dumáltak mindenféle dolgokról, és közben fokozatosan kiderült, hogy valójában testvérek.

Ez amúgy nem példa nélküli dolog, hasonló történt meg Lindsay Lohannal is saját bevallása szerint, még 2013-ban.

A két holland fiatal szülei még 1999-ben váltak el, és a gyerekek közös felügyelete helyette inkább úgy döntötte, hogy megfelezik a családot. De Vries és ikertestvére Belgiumba költözött az apjukkal, míg Josephine anyjával maradt Hollandiában. A srác később egyetemre visszaköltözött Hollandiába, így akadhattak össze Tinderen.

Amikor elsőnek meglátta a lány profilképét, fogalma sem volt semmiről, nagyon rég nem találkoztak, évek óta nem is keresték testvérével a lányt. Elkezdtek csetelni, és szép lassan kirajzolódott a kép, hogy lehet hogy testvérek. Ahelyett, hogy nagyon megörült volna a hírnek, és rákérdezett volna, a fiatal férfi bepánikolt, és megszakította a kapcsolatot a lánnyal. Csak pár nappal később mert megint írni neki. Addigra úrrá lett rajta a kíváncsiság, és ekkor kérte meg a lányt, hogy fedje fel a teljes nevét. Ezután kezdtek el múltjukról beszélgetni, és dőlt el végleg, hogy tényleg testvérek.

Egy héttel később már mindhárom testvér személyesen találkozott egymással. (Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.