Szégyellte a fenekét. De miért?

2015 április 27., hétfő 6:45
151

Óriási hírek érkeztek a párhuzamos valóságból!

Már ha elfogadjuk, hogy Berki Krisztián szerelmi élete valóságos. A Blikk ugyanis azt írja, hogy Zsuzska a hét elején látta az Aktívban, hogy Berki Krisztián és Cserpes Laura járnak, pedig Magyarország első számú Ramones-rajongója néhány napja még mellette ébredt fel.

berki

De ez mind semmi a Hajdu család kalandjaihoz képest: a Bors írta meg, hogy megvolt Sarka Kata élete első fitneszversenye. Nagyon izgult, az edzője elmondta, hogy a fenekét szégyellte, mert az utolsó napokban egy picit fogyott.

„Fél négykor a kétgyermekes anyuka tökéletes formában lépett közönség elé, amely tapssal biztatta. Kata egy csapásra ellazult, és profiként pózolt a zsűrinek, aminek meglett az eredménye”, hiszen végül harmadik lett, az ehhez szükséges erőt pedig családja, Szabó Zsófi és Vajna Tímea adta neki, akik a helyszínen izgultak érte.

„Első megmérettetésen túl vagyok, és ARANY minősítést kaptam!!!!” – nyilatkozta Sarka a Facebookon a fenti képpel, amin kiemeltem a Bors cikkének központi elemét

„Itt is gyönyörű a feleségem, de otthon, csak nekem még szebb” – mondta a Blikknek Hajdú Péter.

Damu Rolandnak is nyerő szériája van: kiderült, hogy a volt férjétől szerette el az új feleségét, Edinát, aki a Bors szerint „már két férjet »elkoptatott«, de a börtönviselt színész mellett, úgy tűnik, megtalálta a boldogságot”.

Bezzeg a nagy sztorikat újrahasznosító miniszterelnöknek nem minden jött össze, mint azt külön is megírtuk, Szijjártóval focizott, amikor meghúzta a vádliját, és a Blikk szerint Orbán „nevetve hozzátette, hogy majd kivizsgálják Szijjártó felelősségét”. A miniszterelnök a Csányi-alapítvány születésnapi focimeccsén az ország leggazdagabb emberének olyanokat kiabált a pálya mellől, hogy „hátul zárjatok össze, a széleket hagyjátok meg nekik”.

Fotó: Orbán Viktor / Facebook

A cikk legszebb pillanata:

„Nézd, Davor, így kell gólt rúgni – majd becsavarta a labdát a miniszterelnök. Az 1998-as focivébé gólkirálya megfogadta a tanácsot, négy gólt is vágott a Csányi-alapítvány csapatának.”

A Velvet pedig arról írt, hogy férjhez ment a pornós Mészáros Dóra, és hogy „Hát milyen jó nő már Mihalik Enikő?!

Fotó: Mihalik Enikő / Instagram

Jó kérdés, tudja valaki?

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt