Nagypapának adta ki magát a nyomozó, lépre is csalta a zsarolókat

bűnügy
2015 április 29., 06:49
comments 87

Két fiatal férfi felhívott egy 70 éves nőt, és egyikük a néni unokájának adta ki magát. Közölte, hogy több mint egymillió forintos tartozása miatt megverték, ezért azt kérte, teremtsék elő számára ezt az összeget.

A néni gyanút fogott.

Megkérdezte, kivel is beszél, erre a férfiak lecsapták a telefont. Az idős nő kihívta a rendőröket. Amíg a nyomozók a lakásban tartózkodtak, újra csöngött a vezetékes telefon, amelyet az egyik nyomozó vett fel és magát a nagypapának kiadva egyeztette a pénz átadásának körülményeit. A csalókat a rendőrök a sértettek háza előtt elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.