A Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója: a Makoveczi környezet üzleti beszélgetésekre tökéletesen alkalmas

2015 április 30., csütörtök 4:27

Orbán Viktor kedvenc klubjának kommunikáció igazgatójával, Takács Bencével készített interjút a kemma.hu. Megtudhatjuk, hogy még mindig működnek az ingyenes buszjáratok, amik a Pancho Arénába szállítják a szurkolókat, a hét járatból csak egyet kellett megszüntetni. Takács szerint a Puskás FC-nél közel hatezren váltották ki a szurkolói kártyát. Arra a kérdésre, hogy nem túlzás-e, hogy csak Székesfehérváron tizennégy óriásplakáton hirdetik a felcsúti első ligás meccseket, a kommunikációs igazgató így válaszolt:

"Magyarországon mi vagyunk az egyetlen olyan utánpótlás-nevelő intézmény, amelynek irányt is kell mutatnia. Mi az egész magyar labdarúgásért tenni akarunk, ha máshogy nem, hát példát mutatunk. Például a térségben élő szurkolókat, családokat ilyen formában tudjuk megszólítani. Korábban az utcán gyakran megállítottak minket, azt állították, nincsenek tisztában, hogy mikor rendezzük a meccseinket. Ha előbb tudják, eljöttek volna..."

Orbán Viktor háza és a felcsúti stadion (Fotó: Botos Tamás)

A kemma.hu szerint sok az ismerős arc a VIP-ben. Eperjes Károly, Nemcsák Károly, de többször járt már ott Hernádi Zsolt is. Takács elmondta, hogy

"számunkra minden szurkoló egyformán fontos. Egy biztos: létesítményünk a kulturális és szabadidős kikapcsolódásra, üzleti beszélgetésekre tökéletesen alkalmas, az impozáns Makoveczi környezetben nagyon sokan szívesen eltöltenek két-három, esetleg több órát is."