A japán külügyminiszterrel találkozott Fidel Castro

külföld
2015 május 03., 19:51
comments 20

A Kubába látogató Kisida Fumio japán külügyminisztert fogadta Fidel Castro. Ez volt az ilyen magasrangú japán vizit a kubai forradalom óta. A külügyminiszter otthonában látogatta meg az ország irányításáról öccse javára 2008-ban lemondó egykori gerillát.

"Fidel és előkelő vendége a Kuba és Japán közötti kapcsolatokról beszéltek,"

állt a hivatalos pártlap közleményében. Kisida már szombaton találkozott Raul Castróval. A japán külügyminiszter támogatásáról biztosította az Egyesült Államokat és Kubát a két ország viszonyának javításában, és reményét fejezte ki, hogy Japán és Kuba kapcsolata is "új szintre lép".

Hosszú eltűnés után Fidel Castro március végén jelent meg először a nyilvánosság előtt, akkor egy pár, Kubába látogató venezuelai fiatallal találkozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.