Keresni a hiányzó képeket – Copy Con a Hangoverben

Az előző este utórezgései miatt nehezen induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunkban most egy eddig alig-alig érintett műfaj, a reggae felől érkezik segítség Copy Con válogatásában. A legismertebb hazai raggaelőadó, aki talán a Szolnokról szóló számával futott be igazán, egy saját, eddig csak koncerteken hallható dallal kezd, éa aztán a műfaj legnagyobb klasszikusaival halad tovább.

Ha valaki élőben is kíváncsi Copyékra, épp jövő pénteken lesznek a Parkban. Minden más információt Facebook-oldalukról lehet megtudni.

444_hangOver_#94 - Copy Con by !!444!!! on Mixcloud

A mai válogatáshoz kaptunk egy rövid leírást is, íme:

Nem szoktam másnapos lenni, vagy ha igen, akkor inkább a csendet hallgatom, és keresem a hiányzó képeket. Ha mégis hiányolnék némi ritmikát a csendből, akkor lightosabb dalok kerülnek a lejátszási listámra.
A vasárnap békéjéről egy dal is született, még vagy két éve, de mostanában némi aktualitása is van... Bekerült a listába, mert ebben a formában először hallható (néhány koncerten már játszottuk).
Általában ezek közül a dalok közül szemezgetek, és ha még ez sem segít... akkor pattintok egy jó hideg gyógysört. Kutyaharapást szőrével... azt tartják.

Fotó: Szőke Richárd

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.