Nők elleni erőszakról indít kampányt a TV2

tévé
2015 május 04., 13:18
comments 201

Nyugalom, ez már nem az a TV2, biztosan nem mondjuk Vak komondor címmel fognak oktatóműsort készíteni, hanem a nők elleni erőszak elleni kampányról.

A botrányos Éden Hotel-ügy után a TV2 közölte: májusban a cégcsoport aktuális műsorai, a Mokka, az Aktív, a Tények, a Tények Este és a FEM3 Café hangsúlyosan foglalkoznak a nők elleni erőszak problémájával. Több interjú, beszélgetés és riport lesz a témában, és a TV2 Csoport az érintett szervezetek, egyesületek és szakértők bevonásával hívja fel a figyelmet a társadalmi problémára. Ezután a témával foglalkozó szpot-kampány is készül – írja a Kreatív.

A TV2 Csoport májusban minden érintett dolgozójának edukációs workshopot szervez, gondolom, hogy többé ne nevezzenek egy erőszakosnak mondható aktust „csábítási kísérletnek”.

Csak aztán nehogy ez is olyan talmi legyen, mint az Illatos úti győzelem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.