A Századvég nyerte a jegybank tenderét: 1,8 milliárdból készítenek majd közvélemény-kutatásokat

POLITIKA
2015 május 06., 15:32
comments 73

Három év alatt 1,8 milliárd forintért kész a Magyar Nemzeti Banknak közvélemény-kutatásokat a Századvég Politikai Iskola Alapítvány, miután megnyerték a jegybank tenderét. Az MNB szerint

"kiemelten fontos, hogy pontos, megbízható információkkal, adatokkal rendelkezzen a gazdasági folyamatokról, az ezekkel összefüggő lakossági és vállalati elképzelésekről, valamint a jövővel kapcsolatos várakozásokról. Az MNB célja, hogy figyelemmel tudja kísérni a gazdasági folyamatok időbeli alakulását, e folyamatokról idősoros, összehasonlítható adatokkal rendelkezzen, valamint hogy az egyes szektorális hatások és kormányzati intézkedések konjunktúra érzetre gyakorolt hatásáról megfelelő adatokkal rendelkezzen".

(Vg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.