Két évre eltiltották a csapodi kapust mert leütötte a bírót

sport
2015 május 06., 13:15
comments 16

Két év két hónapra eltiltották a csapodi kapust, mert a hétvégi Répcevis-Csapod megye hármas mérkőzésen leütötte a bírót. A játékvezetőt a répcevisi elnök a biztonság kedvéért Ausztrián keresztül fuvarozta haza. A kisalföld.hu-nak az elnök elmondta, hogy

"a vasárnapi bajnoki nyolcvanötödik percében, kétgólos vezetésünknél a kapura törő játékosunkat felvágta a csapodi kapus. A bíró szerintem jogos tizenegyest ítélt, ami után a reklamáló kapus megütötte őt. A játékvezető nem tehetett mást, egyből lefújta a mérkőzést. Tumultus támadt, de a rendezőink körülvették, s az öltözőbe kísérték a bírót. Az épület előtt aztán egy kisebb csoport kezdett kiabálni, fenyegetőzni, ám miután felszólítottam őket, hogy ha nem hagyják abba, ki kell hívnom a rendőrséget, megnyugodtak a kedélyek. "

A csapodi szakosztályvezető szerint a játékvezető sorozatosan tévedett, az ő kárukra. A partjelző meg direkt hergelte a csapodi szurkolókat.

"A bíró a vitatott tizenegyesnél előbb sárga lapot mutatott fel a kapusunknak, majd elővette a pirosat is. Ezt látva a játékosunk elvesztette a fejét, és én úgy tudom, ki akarta ütni a kezéből a lapot, de eltalálta a játékvezető szemüvegét."

(Kisalföld.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.