Két évre eltiltották a csapodi kapust mert leütötte a bírót

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Két év két hónapra eltiltották a csapodi kapust, mert a hétvégi Répcevis-Csapod megye hármas mérkőzésen leütötte a bírót. A játékvezetőt a répcevisi elnök a biztonság kedvéért Ausztrián keresztül fuvarozta haza. A kisalföld.hu-nak az elnök elmondta, hogy

"a vasárnapi bajnoki nyolcvanötödik percében, kétgólos vezetésünknél a kapura törő játékosunkat felvágta a csapodi kapus. A bíró szerintem jogos tizenegyest ítélt, ami után a reklamáló kapus megütötte őt. A játékvezető nem tehetett mást, egyből lefújta a mérkőzést. Tumultus támadt, de a rendezőink körülvették, s az öltözőbe kísérték a bírót. Az épület előtt aztán egy kisebb csoport kezdett kiabálni, fenyegetőzni, ám miután felszólítottam őket, hogy ha nem hagyják abba, ki kell hívnom a rendőrséget, megnyugodtak a kedélyek. "

A csapodi szakosztályvezető szerint a játékvezető sorozatosan tévedett, az ő kárukra. A partjelző meg direkt hergelte a csapodi szurkolókat.

"A bíró a vitatott tizenegyesnél előbb sárga lapot mutatott fel a kapusunknak, majd elővette a pirosat is. Ezt látva a játékosunk elvesztette a fejét, és én úgy tudom, ki akarta ütni a kezéből a lapot, de eltalálta a játékvezető szemüvegét."

(Kisalföld.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.