Négyen a falhoz nyomták, majd feljelentették a Blaha Lujza téri bliccelőt

bűnügy
2015 május 07., 08:43
comments 423

Nem kevesebb mint négy közterület-felügyelő kellett ahhoz, hogy falhoz szorításos módszerrel megrendszabályozzon egy bliccelőt a Blaha Lujza téren.

Az önkormányzati rendészet most a Hír24-gyel közölte: munkatársaik nemhogy jogszerűen cselekedtek, hanem még fel is jelentik a férfit.

"Ahelyett, hogy jegye felmutatásával megszüntette volna az intézkedés okát, helyette munkatársnőnket nagy erővel meglökte, és ezáltal hivatalos személy elleni erőszak elkövetőjévé vált" - írta a rendészeti sajtószolgálat a Hír24-nek., hozzátéve, hogy "a felügyelők szakszerűen és arányosan jártak el".

(Hír24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.