4 közteres támad a bliccelőre

Budapest
2015 május 02., 08:24
comments 1569

Egyre több az olyan történet Magyarországon, ahol senkinek nincs igaza, senkivel nem lehet egyetérteni, de úgy összességében ezek a történetek nagyon alkalmasak arra, hogy elkedvetlenedjünk tőlük. Ilyen az alábbi videó is.

A Facebookon keringő felvételen hallható mondatokból nagyjából az rajzolódik ki, hogy egy férfi bliccelt (vagy bliccelni akart) a metrón, mire az Önkormányzati Rendészet 4 munkatársa veti rá magát. A szóváltást többen kamerázzák, a rendészek próbálják is megakadályozni ezt, de így csak még jobban magukra haragítják a tömeget. Közben a lefogott férfi segítségért kiabál, és azt mondja:

„Nem bántottam senkit, mégis hárman támadnak rám!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.