Kiástak egy koporsót Baranyában

bűnügy
2015 május 08., 12:35
comments 27

A Baranya megyei Nagypeterd temetőjében nemrég ismeretlenek ásták ki egy három éve 33 évesen elhunyt férfi, T. koporsóját. A koporsó annyira masszív volt, hogy az elkövetők nem bírták kinyitni, de a sírt feldúlva hagyták. A rendőrség lopás kísérlete miatt nyomoz.

A helyiek egyetértenek abban, hogy szörnyű és megbotránkoztató a bűntett, de senki nem tudja, pontosan miért is történhetett.

A Bama cikke szerint néhányan arról találgatnak, hogy az elkövetők azt hihették, hogy a halottal ékszereket és készpénzt temettek el.

Mások szerint az elkövetők szerb nehézfiúk voltak, akik ellenőrizni akarták, hogy valóban T. van-e a sírban. Azt mondják, T. a baranyai éjszakai élet ismert figurája volt. Az erős testalkatú, őrzéssel, vagyonvédelemmel foglalkozó férfi munkája kapcsán bekeveredhetett nagyon rázós ügyekbe is. Ezt ismerősei sem zárták ki, de szerintük olyan szintű ügyekben nem volt benne, amik miatt szerben akarták volna csekkolni, ki van a koporsójában. A Bama azt írja, hogy hogy T. halálának körülményei sem voltak egyértelműek, de a család nem akart perelni, mondván, egyetlen gyermeküket nem lehet feltámasztani, elégtételt nem kaphatnak ők semmilyen bíróságtól. T-t amúgy szívinfarktus vitte el egy barátja házában.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.