Kiástak egy koporsót Baranyában

A Baranya megyei Nagypeterd temetőjében nemrég ismeretlenek ásták ki egy három éve 33 évesen elhunyt férfi, T. koporsóját. A koporsó annyira masszív volt, hogy az elkövetők nem bírták kinyitni, de a sírt feldúlva hagyták. A rendőrség lopás kísérlete miatt nyomoz.

A helyiek egyetértenek abban, hogy szörnyű és megbotránkoztató a bűntett, de senki nem tudja, pontosan miért is történhetett.

A Bama cikke szerint néhányan arról találgatnak, hogy az elkövetők azt hihették, hogy a halottal ékszereket és készpénzt temettek el.

Mások szerint az elkövetők szerb nehézfiúk voltak, akik ellenőrizni akarták, hogy valóban T. van-e a sírban. Azt mondják, T. a baranyai éjszakai élet ismert figurája volt. Az erős testalkatú, őrzéssel, vagyonvédelemmel foglalkozó férfi munkája kapcsán bekeveredhetett nagyon rázós ügyekbe is. Ezt ismerősei sem zárták ki, de szerintük olyan szintű ügyekben nem volt benne, amik miatt szerben akarták volna csekkolni, ki van a koporsójában. A Bama azt írja, hogy hogy T. halálának körülményei sem voltak egyértelműek, de a család nem akart perelni, mondván, egyetlen gyermeküket nem lehet feltámasztani, elégtételt nem kaphatnak ők semmilyen bíróságtól. T-t amúgy szívinfarktus vitte el egy barátja házában.