Vedelt a templomban a sátán számát a homlokán viselő floridai férfi, letartóztatták

életmód
2015 május 09., 18:30
comments 140
photo_camera 666

Michael W. Holman, a 44 (!) éves részeges alak egy floridai neoprotestáns kisegyház (First Assembly of God Church) istentiszteletére ugrott be.

Az egy dolog,

  • hogy ivott,
  • hogy bűzlött az alkoholtól,
  • hogy randalírozott,
  • hogy mindenféle szentségtelen dolgokat mondott,
  • de még a 666-os tetoválást is viseli a homlokán.

A férfit megkérték, hogy ugyan már hagyja el az Isten házát, amit ő meg is tett. Egy szolgálaton kívüli seriff "aggódott Holman biztonságáért", ezért utánasietett. Állítása szerint a férfi nagyon agresszív lett, ezért előbb szolgálatba helyezte magát, majd miután Holman nem volt hajlandó kivenni a kezét a zsebéből, sőt, még meg is fenyegette a seriffet, így letartóztatták.

Amerika csodálatos ország!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.