Elkészült a Nemzeti Drogellenes Stratégia!

POLITIKA
2015 május 11., 05:14
comments 264

Várhatóan még májusban tárgyalhatja a kormány a szakpolitikai programot. Ez a legfontosabb intézkedéseket tartalmazza 2015-2016-ra. Nagyon komoly lépésekre számítok, hiszen a cél, hogy

2020-ra teljesen drogmentes legyen Magyarország.

LOL. Akarom mondani, Rétvári Bence államtitkár tájékoztatása szerint a csomag érinti a prevenciós programokat, az ellátórendszer fejlesztését és a drogrehabilitációban dolgozó szakemberek továbbképzését is. (Magyar Nemzet via MTI. Címlapkép: Fotó: Cabrera Photo / Flickr CC BY NC-ND 2.0)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.