Így néz ki Budapest legrosszabb éttermének konyhája

Budapest
2015 május 11., 19:59
comments 217

Olvasónktól kaptuk a képet, aki a Váci utcán benézett a korábban Galilei, most Monarchia Old Étterem alagsori konyhájának betört ablakán, és ledöbbent azon, amit látott. A konyhában a húsokat a padlón tartották. Az hellyel korábban már foglalkoztunk részletesen. Akkor egyértelműen a Galilei volt Budapest legrosszabb étterme.

photo_camera Nem tűnik túl szabályosnak!

A Tripadvisor pontozása szerint a vendégek az új éttermet is utálják. 43 százalékuk értékelte szörnyűnek a helyet, 17 százalék pedig gyengének. A kommentek között pedig rengetegen panaszkodnak a rossz kiszolgálásra.

"Tourist Trap from Hell" (turistacsapda a pokolból) - írta a helyről az egyik külföldi vendég április közepén, míg egy másik szerint az étterem nulla pontot érdemel az ötből, és mindenáron érdemes elkerülni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.