A megengedett sebesség kétszeresével száguldott a philadelphiai halálvonat

baleset
2015 május 14., 04:47
comments 44

Az előírt 50 mérföld per órás (80 km/h) maximális sebesség helyett 106-tal (171 km/h) száguldott az az Amtrak szerelvény, ami kedden egy kanyarban kisiklott, állapította meg a vizsgálat. A balesetben heten haltak meg, több mint kétszáz séerültet kellett ellátni.

A mozdonyvezető, a 32 éves Brandon Bostian, aki négy éve dolgozik ebben a minőségében a vállalatnál, és szintén megsérült, de túlélte a balesetet, használta ugyan a vészféket, de 106-ról csak 102 mérföldes óránkénti sebességre tudta lelassítani a szerelvényt.

(Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.