Felfüggesztenék Ujhelyi István mentelmi jogát

POLITIKA
2015 május 15., 08:13
comments 257

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a szocialista EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kéri az Európai Parlamenttől. Ujhelyi ellen a jobbikos Sneider Tamás tett feljelentés rágalmazás miatt, mert az MSZP-s politikus azt mondta róla az ATV-ben, hogy egy maffiaszerű szervezet vezetője volt, amikor a 90-es évek elején Roy néven szkinhedvezér volt Egerben. Roy korábban felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert társaival összerugdostak egy roma férfit. (mno)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.