Nagy Magyar Bulvárkapcsolati Celebháló

bulvár
2015 május 15., 10:19
comments 159
  • Minden mindennel összefügg.
  • Ezt sikerült bebizonyítanunk a hiánypótló oknyomozó-tényfeltáró-adatelemző ábránkkal.
  • Bemutatjuk, hogyan fonódik össze a celebvilág Habony Árpádtól indulva Berki Krisztiánon át Zimány Lindáig, és Andy Vajnától kezdve Majkán keresztül Hajdú Péterig.
  • Milyen összeesküvés-elmélet? Ez gyakorlat!

A Nagy Magyar Bulvárkapcsolati Celebhálóra (NMBC) azok a kapcsolatok – kavarások, járások, eljegyzések és házasságok – kerültek fel, amiket a bulvárlapok cincálgattak. Sokszor maguk az érintett celebek szivárogtattak, mint ahogy az itt is kiderült. A kavarások, sőt még a járások sem minden esetben valósak, de a médiában az erről szóló hírek úgy pörögtek, mintha igaziak lettek volna.

A változó tartalomfogyasztási szokásokra való tekintettel négy változatban készítettük el az NMBC-t, a nagyképernyős verziók kattintásra tárulnak fel.

bulvarhalo-pub-v010-white-660

bulvarhalo-pub-v010-black-660

bulvarhalo-pub-v010-pink-660

bulvarhalo-pub-v010-red-660

Könyveken át lehetne elemezni a viszonyokat, az egypartneres áldozatoktól kezdve a kétpartneres összekötőkön át a három- vagy többpartneres irányítókig mindenki benne volt a buliban. Most viszont csak a legfontosabb részleteket emeljük ki:

  • A hálózatot most 166 szereplő alkotja.
  • A legelső kapcsolat a 80-as években keletkezett, a legutolsó 2015 tavaszán.
  • A legnagyobb vegyértéke Berki Krisztiánnak és Majkának van, ők 9-9 nővel kerültek kapcsolatba.
  • A második helyre Molnár Anikó és Zimány Linda futott be 8-8 partnerrel. (Véletlen? Aligha!)
  • Az NMBC gyakorlatilag két fő blokkból áll össze, amit Polgár Krisztina és Tóth Richárd járása, illetve Hajdú Péter és Oszter Alexandra kavarása köt össze.
  • Kapcsolatok száma: 171.
  • Ebből házasság: 30.
  • A rendszer természetesen nem zárt, bővíthető, valószínűleg sokan vannak, akik ráférnének még.

Nem csoda hát, hogy olyan izzadságszagú a magyar celebvilág, ha a szereplői folyamatosan egymás ágyában kötnek ki.

Volt néhány híres celebkapcsolat, amit nem tudtunk rácsatlakoztatni az NMBC-re. Ilyen például Rogán Antal két házassága (Sonnevend Alexandrával és Gaál Cecíliával), vagy Dukai Regina kapcsolata a hooliganses Tóth Tibivel, K. F. Roland vállalkozóval és Feczesin Róberttel. Szintén emiatt maradtak ki az Antal Eszter–Nánási Pál–Ördög Nóra–Rubin Kristóf négyes házasságai, ahogy az sem illett ide, hogy felbontotta az eljegyzését Varga Viktor meg Cinthya Dictator, aki legutóbb egy Jackson nevű modellel járt.

Játék

  1. Juss el öt lépésben Dobó Katától Dundikáig!
  2. Találd meg a legrövidebb utat Jáksó László és Szalontai Szilvia között!
  3. Dobd be magad, és legyél Te is egy kapocs a Nagy Magyar Bulvárkapcsolati Celebhálóban!

Vizualizáció: Tamás Bence Gáspár

(A források jellemzően a Blikk, a Bors, a Life, a Velvet, a Kiskegyed, a Story, az Index, az Origo, a Femina, a Nők Lapja Café, a TV2, az RTL Klub és a 444 voltak.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.