Pokorni: A szavazók 80 százaléka egyetértett a Normafa rendezésével

Budapest
2015 május 17., 18:24
comments 83

Az igen szavazatok nyertek a Normafa rendezésével kapcsolatos helyi népszavazáson – mondta Pokorni Zoltán, a XII. kerület fideszes polgármestere.

Pokorni szerint a referendumon 27,6 százalékos volt a részvétel, amit kiemelkedően jó aránynak nevezett, és az összes szavazat 81 százaléka „igen”, 19 százaléka „nem”volt.

Pokorni Zoltán azt mondta: kerületben élők többsége egyetért az önkormányzat által kijelölt rendezéssel. A folyamat több évet vesz igénybe, de több munkálatot (például a padok, szemetesek, játszóterek és sétautak rendbetételét) már a következő hetekben megkezdik – mondta az MTI szerint.

Orbán Viktor is elment szavazni, és újságírói kérdésre beismerte, hogy hetente leül a fejlesztési miniszterrel, hogy eldöntse, ki nyerje a közbeszerzést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.