Egy amerikai úr nem fért fel a jamaikai gépre, ezért ledobta magáról a textilt

külföld
2015 május 21., 16:12
comments 61

Túljegyzés miatt nem fért fel a US Airways az észak-karolinai Charlotte-ból Jamaikába tartó járatára egy idősebb amerikai úr, aki ezen annyira feldühödött, hogy

ott helyben, a beléptetőkapunál, a többi utas, köztük gyermekek (!!!) szeme láttára anyaszült meztelenre vetkőzött.

És mert a rendőrök nem siették el a dolgot, a következő negyven percet a kapu térségében töltötte, továbbra is meztelenül.

This is pics of not showing nudity as some has reported my real photos. But other photos only show back side really. ...

Posted by Sherry Ketchie on Thursday, May 21, 2015

Egy szemtanú, az esetet képben is megörökítő Sherry Ketchie elmondása szerint a férfi még felöltözve kezdett üvöltözni a légitársaság alkalmazottjával. "Aztán elkezdte levenni a ruháit. Én még az életben nem láttam ilyet" - mondta.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi ellen nem emelnek vádat, de orvosi kivizsgálásra viszik. (Via USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.