A NAV leleplezett egy illegális román tetoválószalont Óbudán

bűnügy
2015 május 22., 07:51
comments 108

A NAV várhatóan 200 ezer forint bírságot szab ki egy engedély nélkül működtetett tetováló szalon miatt.

Budapest egyik III. kerületi lakótelepén egy román állampolgár tetováló szalont alakított ki, és azt engedély nélkül üzemeltette.

tetoválás 1

A szalont kívülről semmi sem hirdette, a kíváncsi szemektől jól elrejtve működött, így a szalont működtető férfi biztonságban érezte magát – írja a NAV. Tetováltatni is csak előre egyeztetett időben lehetett.

A próbavásárláskor készített tetoválásért 25 ezer forintot kért, de számlát nem adott, így a kis tetoválással gazdagabb pénzügyőrök igazolták magukat, és ellenőrizték az üzletet.

Kiderült, hogy a szalont működtető román férfinak se vállalkozói engedélye, se működési engedélye nem volt.

tetoválás 2

200 ezer forintos pénzbírságra számíthat, és megvizsgálják a vagyonának gyarapodását is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.