Borsodban hiányzik a legtöbb gyerek az iskolából

oktatás
2015 május 26., 03:14

A gimnazisták és szakközépiskolások közül pedig Budapesten lógnak a legtöbben, de összeségében az iskolakerülők száma öt év alatt a felére apadt. Borsodban 1167 általános iskolás hiányzott ötven igazolatlan óránál többet. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 597, Budapesten 580 kisiskolás lógott többet a kelleténél. Az országban 5659 gyerek hiányzott ötven óránál többet az általános iskolákból, ezért a családjuk hónapokig nem kapott családi pótlékot. (MagyarNemzet/MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.