Ezért nevezte Juncker diktátornak Orbánt

POLITIKA
2015 május 26., 11:49
comments 187

Jean-Claude Juncker pénteken szólította úgy Orbán Viktort, hogy

diktátor,

erre a magyar miniszterelnök válaszolt úgy, hogy

nagyherceg.

Majd jött a pofozás. Az Európai Bizottság elnökének szóvivője kedden reagált Brüsszelben, arra az újságírói kérdésre, hogy miért nevezte diktátornak Orbánt Juncker. Margarítisz Szkínász szerint

"Juncker elnök 33 éve van a politikában, 19 évig volt miniszterelnök, nagyon jól ismeri az Európai Tanács valamennyi tagját, szoros kapcsolat és kölcsönös bizalom köti őt össze mindegyikükkel, a közvetlenségéről és fesztelen stílusáról ismert. Én ezért nem hallanék ki ebből semmi mást. Ott voltam, és nem volt olyan érzésem, hogy emögött valódi sztori lenne."

A szóvivő szerint az üdvözlési ceremóniák hosszúak és unalmasak, csak ezt dobta fel Juncker. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt