2 csajnak akart felvágni ralitudásával a 14 éves srác Dunapatajon, csak hát nem volt neki semmilyen ralitudása

bűnügy
2015 május 27., 15:28

Egy 14 éves géderlaki fiú május 23-án éjjel Dunapatajon úgy döntött, megmutatja a két vele lévő lánynak, mekkora raliversenyző lehetne ő, ha az akarna lenni. Talált is egy parkoló autót, amiben a tulajdonos benne hagyta a kulcsot, és úgy döntött, elköti. A baon.hu képén látszik az autó, mi nem tudtuk kétséget kizáróan eldönteni, hogy ez egy régi Ford Modeo vagy egy régi Renault Laguna, de ez tulajdonképpen mindegy is, hiszen a lényeg, hogy 800 méternyi tömény rali után a srác belehajtott az árokba és összetörte az autót.

A fiú és a vele lévő két lány elfutottak a helyszínről, de a rendőrség megtalálta a sofőrt és jármű önkényes elvétele miatt eljárást indítottak ellene.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.