25 millió forintnyi hamis ruhát foglalt le a NAV

bűnügy
2015 május 27., 08:59
comments 33

Közösen razziázott a NAV Bevetési Főigazgatósága a Készenléti Rendőrséggel egy budapesti gyártelepen, ahol összesen 25 millió forintot is meghaladó értékű, összesen 4500 darab hamis ruházati terméket és kiegészítőt foglaltak le.

Találtak itt hamis

  • Nike, Adidas, Converse és Puma cipőket;
  • Tommy Hilfiger, Burberry, Gucci, Armani, Chanel, D&G, ruhákat;
  • Hublot, Rolex, Breitling, Patek Philippe, Omega és Guess órákat;
  • Ray Ban, Oakley, Dior, Louis Vuitton, Hugo Boss, Police napszemüvegeket;
  • és, viccen kívül, egy bukszát, ami egyszerre Puma és Adidas.

A pénzügyőrök, ha már ott voltak, ellenőrizték a nyugtaadási kötelezettségre és az alkalmazottak bejelentésre vonatkozó szabályokat is, és hogy-hogynem, a hamis termékeket áruló árusok harmadánál ilyen szabálytalanságokat is találtak, két árusnak például

még online pénztárgépe se volt!!!

És most: képek! (A razzián készült képeket a NAV hozta nyilvánosságra.)

??????????????????????????????? hamis2 hamis3 hamis4 hamis5 ???????????????????????????????

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.