https://img.444.hu/pmfc_2.jpg

A pécsi focicsapat a honlapján üzent Csányiéknak

sport
2015 május 27., 13:39

Nem kapta meg a PMFC az NB1 induláshoz szükséges licencengedélyt az MLSZ-től, így ősszel egy alsóbb ligában játszhatnak csak. A klub elnöke, Hargitai János szerint érthetetlen a döntés, mert minden követelményt teljesítettek. Hargitai szerint a pécsi csapat az egyetlen, amit nem a licencszabályzat konkrét pontjának megsértése miatt utasítottak el, hanem mert nem láttak garanciát arra, hogy a következő szezont anyagilag végig tudják csinálni.

A csapat a pontjai alapján nem esett volna ki az élvonalból. Most honlapjukon üzentek Csányiéknak: az OTP Liga logóját átrajzolták.

Hargitai szerint a döntéssel vége a pécsi focinak. (Kissferotumblr/NSO)

pmfc_1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.