Dean Blunt is fellép az Ultrahang Fesztiválon

ZENE
2015 május 28., 08:58

Remek hír mindazoknak, akiket érdekelnek az izgalmas élmények a popzenéből: a szinte meghatározhatatlan stílusban alkotó, nagyon személyes hangvételű, rengetegféle alapokat felhasználó Dean Blunt is fellép idén Budapesten, az UH Fest-en, október harmadikán.

A koncert ugyan még jó soká lesz, de már most elég biztosan sejthető, hogy az év egyik legizgalmasabb és intimebb zenei eseménye lesz mindez a Trafóban, Blunt fellépései híresen a klasszikus koncertélményeket és a performanszokat elválasztó vékony határon egyensúlyoznak, a zenéjéről meg rendre azt írják a kritikusok, hogy olyan, mint amikor az ember hajnalonta már mindenen túl próbál hazabotorkálni, és közben csak úgy beszél maga elé.

A fesztivál Facebook-oldala itt található meg, a nyitó koncertet az avantgard zene egyik legnagyobb alakja, Phill Niblock fogja celebrálni hazai és külföldi zenészekkel együttműködve, rajtuk kívül egyelőre Thomas Ankersmit, Kathy Alberici, a Burning Star Core, Omymax, Low Jack, Valerio Tricoli, Silf, Pierce Warnecke & Matthew Biederman és C. Spencer Yeh fellépéséről lehet tudni, de lesznek még bőven további nevek is, később pedig mi is részletesebben fogunk úgyis foglalkozni a programmal.

(Címlapi kép: Dean Blunt Facebook-oldala)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.